Otto’s blog

dialogen, over sociaaldemocratie zonder dogma

uitnodiging house warming party Peer, donderdag 20 november a.s.

| 5.545 keer bekeken | Reageer

Hoi,

Hoe gaat het? Misschien kreeg je dit al langs een andere weg, excuus voor het spammen in dat geval.

In oktober zijn we verhuisd omdat we uit ons jasje groeiden. En in november bestaan we een jaar. Redenen voor een feestje. Graag nodigen we je uit voor onze house warming party op donderdag 20 november. Je bent van harte welkom tussen 16:30 en 19:00 uur, op ons kantoor in gebouw De Admiraal, Baarsjesweg 224, Amsterdam-West.

En… PeerAdministratie heet nu simpel:

PEER
financieel en fiscaal adviseurs

Peer levert advies en ondersteunt ondernemers bij hun financiën en administratie. Twee in één: voor hetzelfde geld doe je via Peer iets goeds voor de samenleving. Je steunt als klant onze hoogopgeleide medewerkers met (nog) een afstand tot de arbeidsmarkt. De site blijft peeradministratie.nl.

Op de house warming kun je ook kennismaken met onze sponsors en partners: Pro Management, Exact, de Hogeschool van Amsterdam en ChangeCreators. Zonder hen – en vele anderen – waren we nooit zo goed uit de startblokken gekomen.

Je mag op het laatste moment beslissen. Maar als je het al weet, geef svp even door of je komt: or@peeradministratie.nl

Dank!

Mede namens Bjorn, Cathelijn, Henk, Jan, Julia, Matty, Paulien, Peter, Rob, onze buitenboordmotoren Gert, Judith en Marina, en huisgenoot HR Bureau,

Groet,

Otto

ps. Neem niks mee. Als je toch echt niet met lege handen wilt staan, overweeg een kleine donatie aan de pot voor drankjes en hapjes…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.